Angela Merkel şi Vladimir Putin au discutat la telefon despre Siria şi Ucraina de Est

Cancelarul german Angela Merkel a purtat vineri o conversaţie la telefon cu preşedintele rus Vladimir Putin despre războiul din Siria şi conflictul din estul Ucrainei, relatează site-ul agenţiei Dpa.

380 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel şi Vladimir Putin au discutat la telefon despre Siria şi Ucraina de Est

Angela Merkel şi Vladimir Putin au discutat la telefon despre Siria şi Ucraina de Est

Discuţia lor s-a concentrat asupra formării unei comisii constituţionale pentru Siria şi retragerii trupelor americane de pe teritoriul sirian.

Cei doi lideri au fost de acord că trebuie să continue dezvoltarea procesului politic de încheiere a conflictului în Siria.

Merkel a discutat de asemenea şi despre eliberarea marinarilor ucraineni care au fost capturaţi luna trecută de autoritţile ruse.

Ambarcaţiuni ale Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) au deschis focul spre trei nave militare ucrainene, capturându-le şi arestând 23 de membri ai echipajelor. Cele trei nave militare ucrainene se aflau în largul fostei provincii ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici