Anglia e hotărâtă să-şi aducă elevii înapoi în bănci din Septembrie

  • Premierul Boris Johnson spune că e crucial ca elevii să se întoarcă înapoi în şcoli, din Septembrie
  • Premierul consideră întoarcerea, fizic, la ore, o variantă mai bună pentru sănătatea şi bunăstarea copiilor
  • Boris Johnson: E foarte important ca toată lumea să lucreze împreună pentru a asigura siguranţa în şcoli
607 afișări
Imaginea articolului Anglia e hotărâtă să-şi aducă elevii înapoi în bănci din Septembrie

Anglia e hotărâtă să-şi aducă elevii înapoi în bănci din Septembrie

Marea Britanie vrea să-şi vadă elevii înapoi în bănci, din septembrie, la program întreg.

Prim-ministrul Boris Johnson spune că e „crucial” ca şcolile să se deschidă, pentru bunăstarea şi sănătatea copiilor, iar acest lucru ţine de datoria morală a statului.

Pentru România, ştii deja, există trei scenarii posibile: copilul tău ar putea merge fizic, la şcoală, ar putea face rocadă sau doar ore online, în funcţie de oraşul în care se află.

BORIS JOHNSON, Premierul Marii Britanii: ”E un lucru crucial pe care vrem să îl realizăm. Nu e în regulă ca elevii să petreacă şi mai mult timp în afara şcolii. E mult mai bine pentru ei, pentru sănătate şi starea mentală, şi bineînţeles, din perspectivă educaţională, dacă toată lumea s-ar întoarce înapoi la şcoală, la program întreg, în Septembrie”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici