Antonis Samaras va fi operat pentru dezlipire de retină

Noul premier grec Antonis Samaras urmează să fie operat sâmbătă pentru o dezlipire de retină, descoperită în cursul unei vizite de rutină, vineri, la oftalmologul său, a anunţat Cabinetul primului ministru.

153 afișări
Imaginea articolului Antonis Samaras va fi operat pentru dezlipire de retină

Antonis Samaras (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Samaras, chiar dacă a intenţionat să facă acest lucru, aparent nu va mai putea asista la mult aşteptatul meci de fotbal de sfert de finală dintre Grecia şi Germania, vineri seara, la Gdansk.

În contextul în care reprezentanţii Troikăi creditorilor ţării urmează să înceapă să sosească începând de luni la Atena, pentru a face bilanţul finanţelor publice ale Greciei, Samaras, care tocmai şi-a alcătuit Guvernul joi, va fi nevoit, fără îndoială, să anuleze reuniunea grupului său parlamentar prevăzută pentru vineri seara, scria presa greacă vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici