Anunţ oficial: România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a avut marţi o întâlnire cu prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia din Ucraina şi necesitarea unor sancţiuni mai dure împotriva Rusiei.

216 afișări
Imaginea articolului Anunţ oficial: România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO

Anunţ oficial: România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO

„România susţine aderarea Finlandei şi a Suediei la NATO. O discuţie foarte bună cu prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin. Am discutat despre situaţia din Ucraina, despre necesitatea unor sancţiuni mai dure şi o blocadă comercială totală împotriva Rusiei. Acestea vor ajuta la încheierea războiului mai devreme. Trebuie să ne asigurăm că Rusia nu va ataca alt stat”, a scris marţi pe Facebook Florin Cîţu.

El susţine că în cadrul discuţiei au fost subliniate numeroasele oportunităţi ale legăturilor economice dintre Finlanda şi România, mai ales în privinţa inovării tehnologice.

„Trebuie să ne asigurăm că Uniunea Europeană va deveni independentă de Rusia prin toate mijloacele posibile. De asemenea, eforturile Uniunii Europene ar trebui să se concentreze asupra planului de reconstrucţie a Ucrainei”, a mai scris preşedintele Senatului.

Acesta a mai avut marţi discuţii şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Finlanda, Matti Vanhanen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici