Anunţul Kremlinului despre alegerile din SUA: Ce însemnă tăcerea Rusiei? Vladimir Putin e unul dintre liderii care nu l-au felicitat pe Joe Biden

  • Kremlinul a declarat luni că va aştepta rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale din SUA înainte de a face orice comentarii.
  • De asemenea, administraţia rusă are în vedere afirmaţiile lui Donald Trump privind provocările legale întâmpinate în timpul votării.
5023 afișări
Imaginea articolului Anunţul Kremlinului despre alegerile din SUA: Ce însemnă tăcerea Rusiei? Vladimir Putin e unul dintre liderii care nu l-au felicitat pe Joe Biden

FOTO: Profimedia

Preşedintele Vladimir Putin păstrează tăcerea, fiind unul dintre liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria de la Casa Albă.

CITEŞTE AICI: Rezultate alegeri SUA 2020. Biden este noul preşedinte al Statelor Unite. A câştigat cu 284 voturi. Mesajul său către americani

Potrivit Reuters, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Moscova consideră că este mai bine să aştepte rezultatele oficiale înainte de a comenta.

Peskov a adăugat că preşedintele Vladimir Putin este gata să colaboreze cu orice lider al Statelor Unite. Rusia speră la un dialog stabil cu noua administraţie americană, a precizat oficialul de la Kremlin.

Legăturile Moscovei cu Washingtonul au o istorie tumultoasă. Relaţiile dintre cele două ţări s-au îndreptat spre minimele postbelice în 2014, când Rusia a anexat Crimeea, declanşând un conflict puternic cu Ucraina. La acea vreme, Biden era vicepreşedinte în administraţia Barack Obama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici