Aproape 400 de kg de cocaină, găsită în cutii de banane, în centre comerciale din Germania

Poliţia germană a găsit 386 de kilograme de cocaină ascunsă în cutii de banane, în centre comerciale din Berlin, valoarea de piaţă a drogurilor fiind de 15 milioane de euro, informează presa germană.

372 afișări
Imaginea articolului Aproape 400 de kg de cocaină, găsită în cutii de banane, în centre comerciale din Germania

Aproape 400 de kg de cocaină, găsită în cutii de banane, în centre comerciale din Germania

Potrivit site-ului de ştiri BZ-Berlin.de, este cea mai mare captură de droguri efectuată până acum în capitala Germaniei.

Cocaina era ambalată în pungi negre de plastic de câte un kilogram ascunse printre banane.

Cele 386 de kilograme de cocaină au fost găsite luni în 14 magazine din Berlin ale centrului comercial Aldi. Percheziţiile continuă în alte centre comerciale din capitala Germaniei.

Deocamdată, nu au fost efectuate arestări.

Valoarea de piaţă a celor 300 de kilograme de cocaină este estimată la 15 milioane de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici