Aproape jumătate dintre cetăţenii Marii Britanii vor un nou referendum privind apartenenţa la UE

Aproape jumătate dintre cetăţenii Marii Britanii vor organizarea unui nou referendum pe tema apartenenţei ţării la Uniunea Europeană, arată un sondaj comandat de postul ITV.

1974 afișări
Imaginea articolului Aproape jumătate dintre cetăţenii Marii Britanii vor un nou referendum privind apartenenţa la UE

Aproape jumătate dintre cetăţenii Marii Britanii vor un nou referendum privind apartenenţa la UE

Potrivit sondajului, 48 la sută dintre britanici vor un nou referendum pe tema apartetenţei la UE, în timp ce 25 la sută se opun.

Susţinerea pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană este la nivelul de 53 la sută, faţă de 47 la sută, în favoarea Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici