Aproximativ 100 persoane au dispărut după ce o barcă cu imigranţi s-a scufundat în largul Libiei

Aproximativ 100 de persoane sunt considerate dispărute după ce o barcă ce transporta imigranţi s-a scufundat în sudul Mării Mediterane, în largul Libiei, anunţă Paza de Coastă italiană, citată de BBC.

443 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 100 persoane au dispărut după ce o barcă cu imigranţi s-a scufundat în largul Libiei

Aproximativ 100 persoane au dispărut după ce o barcă cu imigranţi s-a scufundat în largul Libiei

Conform Pazei de Coastă italiene, opt cadavre au fost recuperate din apa mării şi patru persoane au fost salvate.

Nava s-a scufundat în timp ce se deplasa spre Italia, la aproximativ 50 km de coasta Libiei.

În cadrul acţiunii de căutare sunt implicate o navă franceză, două vase comerciale, fiind prezentă şi susţinere aeriană.

Nu este clar ce naţionalitate aveau imigranţii ce erau transportaţi cu nava ce s-a scufundat.

Aproximativ 800 de imigranţi au fost salvaţi, vineri, din sudul Mării Mediterane, în largul Libiei. Imigranţii salvaţi vineri proveneau din Nigeria, Sudan, Guineea şi Bangladesh.

În cursul anului 2016, în Italia au ajuns 181.000 de imigranţi care au traversat Marea Mediterană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici