Aproximativ 20 de zboruri Lufthansa au fost anulate sâmbătă, în Germania, din cauza grevei

Greva personalului de bord al companiei aeriene Lufthansa a provocat anularea a cel puţin 20 de zboruri sâmbătă, situaţia urmând să revină la normal în cursul zilei, anunţă purtătorul de cuvânt al aeroportului din Frankfurt.

336 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 20 de zboruri Lufthansa au fost anulate sâmbătă, în Germania, din cauza grevei

Aproximativ 20 de zboruri Lufthansa au fost anulate sâmbătă, în Germania, din cauza grevei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Din cauza grevei organizată vineri de însoţitorii de bord, multe echipe de zbor nu sunt disponibile, a precizat oficialul aeroportuar.

Optsprezece zboruri interne şi externe au fost anulate sâmbătă, după anularea a 360 de zboruri în cursul zilei de vineri.

Vineri, sindicatul UFO, din care fac parte 18.000 de însoţitori de bord, a salutat participarea masivă la mişcarea grevistă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici