Aproximativ 230.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în Franţa

Aproximativ 230.000 de locuinţe au rămas fără electricitate vineri dimineaţa în nordul, centrul şi estul Franţei, din cauza vântului puternic, informează Le Figaro.

447 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 230.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în Franţa

Aproximativ 230.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în Franţa

În jur de 1.200 de tehnicieni electricieni au fost desfăşuraţi pe teren pentru a lucra la remedierea situaţiei, ”însă evoluţia situaţiei a fost una dificilă din cauza condiţiilor meteorologice care sunt în continuare instabile”, a comunicat Enedis, distribuitor francez de energie electrică.

Se aşteaptă ca numărul caselor afectate de lipsa de electricitate să crească din cauza condiţiilor meteorologice anunţate, însă Enedis a anunţat că pe teren vor fi trimişi mai mulţi tehnicieni electricieni vineri dimineaţa.

O alertă meteorologică pentru furtuni puternice a fost emisă în cursul nopţiii de joi, aceasta fiind însă ridicată vineri dimineaţa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici