Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din cauza inundaţiilor din Australia - VIDEO

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din locuinţele lor, miercuri, din cauza inundaţiilor provocate de ploile torenţiale în Australia, informează site-ul agenţiei de ştiri DPA.

93 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din cauza inundaţiilor din Australia - VIDEO

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din cauza inundaţiilor din Australia (Foto: Captura Video)

În cea de-a treia zi de ploi torenţiale, 300 de persoane au fost evacuate din oraşele situate de-a lungul coastei vestice australiene, la 200 de kilometri sud de Sydney, capitala Australiei, din cauza creşterii nivelului apelor.

Reprezentanţii serviciilor de intervenţie au anunţat că au salvat 57 de persoane şi au avertizat asupra posibilităţii de cedare a unui baraj din zonă în condiţiile în care în regiune s-au înregistrat 360 de litri pe metru pătrat în 30 de ore.

Cei mai mulţi oameni au fost evacuaţi din oraşele Sussex Inlet şi Sanctuary Point, fiind relocaţi în centre de adăpost.

Ploile se vor intensifica pe parcursul zilei de miercuri, oamenii putând să se întoarcă în locuinţele lor abia vineri, potrivit estimărilor meterologilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici