Aproximativ 40 de angajaţi turci ai unei firme alimentare, arestaţi după intoxicarea a peste 700 de militari. Este cel de-al doilea caz de intoxicare alimentară la aceeaşi bază

Autorităţile turce au arestat miercuri directorul unei firme de livrare de mâncare şi aproape 40 de angajaţi ai acestuia, în cadrul unei anchete privind intoxicarea alimentară a peste 700 de militari, informează BFM TV.

417 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 40 de angajaţi turci ai unei firme alimentare, arestaţi după intoxicarea a peste 700 de militari. Este cel de-al doilea caz de intoxicare alimentară la aceeaşi bază

Circa 40 de angajaţi turci ai unei firme alimentare, arestaţi după intoxicarea unor militari

Directorul firmei alimentare Rota Yemekçilik, ce livra meniuri unei baze militare din provincia Manisa, a fost arestat în Ankara şi se află în custodia poliţiei.

Aproximativ 40 de angajaţi ai firmei producătoare de mâncare au fost deja arestaţi săptămâna trecută, în urma spitalizării a 731 de militari ce sufereau de dureri de stomac şi ameţeli.

O anchetă este în curs, iar premierul turc a anunţat că se vor lua măsuri pentru evitarea unor asemenea incidente pe viitor.

În luna mai, aceeaşi cazarmă a avut parte de un incident similar, ce dus la moartea unui militar. În total, 200 de militari au fost victimele unei intoxicări alimentare, cauzată de bacteria salmonella.

După cel de-al doilea caz de intoxicare alimentară, baza militară din Manisa a anulat contractul cu firma Rota Yemekçilik, iar Administraţia provincială s-a angajat să se ocupe de serviciile alimentare ale militarilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici