"Arestarea lui Vladimir Putin: reportaj din sala de tribunal": Milioane de oameni s-au uitat la acest VIDEO cu premierul rus judecat pentru terorism

Un montaj video care îl prezintă pe premierul Vladimir Putin în banca acuzaţilor într-un tribunal care îl judecă pentru "pregătirea unor acte de terorism" a fost vizionat de peste 2 milioane de ori miercuri, la trei zile de la postarea sa online.

2359 afișări
Imaginea articolului "Arestarea lui Vladimir Putin: reportaj din sala de tribunal": Milioane de oameni s-au uitat la acest VIDEO cu premierul rus judecat pentru terorism

"Arestarea lui Vladimir Putin: reportaj din sala de tribunal": Milioane de oameni s-au uitat la acest VIDEO cu premierul rus judecat pentru terorism

"Arestarea lui Vladimir Putin: reportaj din sala de tribunal" îl prezintă pe actualul premier în tribunalul Hamovnişeski din Moscova, judecat de magistratul Viktor Danilkin, care l-a condamnat la sfârşitul lui 2010 pe fostul magnat al petrolului şi detractor al regimului rus, Mihail Hodorkovski.

Vocea de pe fundal explică faptul că Putin este judecat pentru "deturnarea bunurilor statului", "abuz de putere putere", "manevre financiare" şi "participare la pregătirea unor acte de terorism al căror scop este răspândirea terorii în rândul populaţiei şi exercitarea unei influenţe asupra organelor statului".

Putin, cu capul plecat, stă în picioare în banca acuzaţilor.

Înregistrarea video a fost postată online pe contul youtube LancelotChannel aparţinând agenţiei Lancelot şi face publicitate unui documentar, "Asasinarea Rusiei", datând din 2002.

Acest film acuză serviciile de securitate (FSB) că au orchestrat atentate din 1999 în Rusia pentru a permite accesul la putere al lui Vladimir Putin, fost ofiţer KGB.

Unul dintre autorii filmului este Aleksandr Litvinenko, fost agent FSB şi critic al regimului rus, care a murit în noiembrie 2006 la Londra, după ce a fost otrăvit cu poloniu.

Opozanţii ruşi, privaţi de accesul la presa tradiţională, proliferează pe Internet, iar înregistrările video care îl denunţă pe Putin se bucură de un mare succes.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici