Arestate după ce au dat foc unui steag în apropiere de Casa Albă

Serviciul de protecţie şi pază a demnitarilor, Secret Service, a anunţat că două persoane au fost arestate joi, de Ziua Naţională a Statelor Unite, în urma incendierii unui steag pe Bulevardul Pennsylvania, în faţa Casei Albe, informează site-ul publicaţiei Time.

809 afișări
Imaginea articolului Arestate după ce au dat foc unui steag în apropiere de Casa Albă

Două persoane au fost arestate după ce au dat foc la un steag american în apropiere de Casa Albă

Incidentul s-a produs joi după-amiază, cu câteva ore înainte de discursul preşedintelui american Donald Trump la evenimentul "Salutări Americii".

Secrete Service a transmis că o persoană a fost arestată pentru agresarea unui ofiţer de poliţie şi incendiere cu intenţii maliţioase, iar cea de-a doua persoană a fost arestată pentru împiedicarea unei investigaţii a poliţiei şi pentru că s-a opus arestării.

Incendierea steagului american nu este ilegală potrivit legislaţiei din SUA, însă Secret Service a transmis că acţiunea a încălcat limitele unei autorizaţii emise de Serviciul Naţional pentru Parcuri.

Doi ofiţeri ai Secret Service au fost răniţi uşor în timpul arestării cele două persoane.

 

 

Un grup de manifestanţi anti-Trump a incendiat un steag american în apropiere de Casa Albă. Incendiul a fost rapid stins de Secret Service.

S-au înregistrat şi unele incidente violente între manifestanţii anti-Trump şi demonstranţii pro-Trump, relatează postul CNN.

Taguri:
sua,
proteste,
steag

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici