Ari Behn s-a sinucis de Crăciun. Era fostul soţ al prinţesei Norvegiei şi acuzatorul lui Kevin Spacey

Scriitorul Ari Behn, fostul ginere al regelui Norvegiei, şi unul dintre cei care l-au acuzat pe Kevin Spacey de atingeri nepotrivite, a murit la 47 de ani, în ziua de Crăciun, la Lommedalen, a anunţat un purtător de cuvânt al dramaturgului, confirmând faptul că este vorba despre o sinucidere, relatează BBC.

10860 afișări
Imaginea articolului Ari Behn s-a sinucis de Crăciun. Era fostul soţ al prinţesei Norvegiei şi acuzatorul lui Kevin Spacey

Acuzatorul lui Kevin Spacey şi fostul soţ al prinţesei Norvegiei, dramaturgul Ari Behn, s-a sinucis. Sursă foto: Profimedia

Ari Behn, cunoscut ca autor al mai multor romane şi piese de teatru, s-a căsătorit cu prinţesa Martha Louise în 2002. Cei doi au divorţat în urmă cu doi ani.

Regele şi regina Norvegiei au dat publicităţii o declaraţie în care afirmă că Behn a fost "un membru important al familiei noastre pentru mulţi ani şi păstrăm amintiri bune şi calde din perioada în care a fost alături de noi”.

Behn, născut în Danemarca, a fost văzut ca un partener controversat pentru Prinţesa Martha Louise, unica fiică a regelui Harald şi al reginei Sonja.

Behn a cunoscut-o pe prinţesă prin intermediul mamei sale, care îi oferise acesteia servicii de psihoterapie. În acel moment, scriitorul era cunoscut pentru cartea ”Sad as Hell”, dar şi pentru că existau filmări cu el în timpul unei petreceri cu prostituate şi droguri în Las Vegas.

Cuplul a avut trei copii, Maud, Leah şi Emma, dar s-a despărţit în 2016, divorţul fiind pronunţat un an mai târziu. Prinţesa declara în acel moment că "ne simţim vinovaţi că nu mai suntem în stare să oferim mediul sigur pe care îl merită copiii noştri".

Behn l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a pipăit după un concert cu ocazia decernării Premiului Nobel pentru Pace. Scriitorul a afirmat că actorul a întins mâna pe sub masă şi l-a atins în moduri nepotrivite. Spacey nu a comentat acuzaţia, una dintre numeroasele acuzaţii făcute la adresa sa în 2017, notează BBC.

"Suntem recunoscători că l-am cunoscut”, au declarat regele Harald şi regina Sonja, "Plângem pentru că nepoţii noştri şi-au pierdut tatăl iubit".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici