Armata israeliană a interceptat trei rachete deasupra oraşului Tel Aviv

Trei rachete au fost interceptate sâmbătă seara deasupra capitalei economice israeliene Tel Aviv, potrivit armatei şi televiziunii israeliene.

1050 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană a interceptat trei rachete deasupra oraşului Tel Aviv

Armata israeliană a interceptat trei rachete deasupra oraşului Tel Aviv (Imagine: Cosmin Deaconescu/Mediafax Foto)

"Trei rachete au fost interceptate deasupra oraşului Tel Aviv. O a patra rachetă a atins o zonă nelocuită în apropiere de Rishon Letzion", în centrul Israelului, a anunţat armata într-un comunicat.

"Mai multe tiruri de rachete au avut loc simultan asupra oraşului Tel Aviv şi centrului ţării", a declarat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al poliţiei israeliene, precizând că nu au fost raportate victime sau pagube semnificative.

Brigăzile Ezzedin Al-Qassam, aripa militară a organizaţiei islamiste Hamas, au publicat sâmbătă, la ora locală 20.00 heure locale (20.00, ora României) un comunicat prin care anunţa efectuarea unui tir de rachetă de tip J-80 asupra oraşului Tel Aviv, la ora 21.00.

Marţi şi miercuri dimineaţă, mai multe rachete au fost lansate spre zona metropolitană a oraşului Tel Aviv. Brigăzile Ezzedine al-Qassam a revendicat tirurile lansate marţi seara asupra oraşelor israeliene Ierusalim, Tel Aviv şi Haifa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici