Armata israeliană a ucis patru bărbaţi care încercau să plaseze explozivi lângă frontiera cu Siria

Forţele de Apărare din Israel (IDF) au ucis, duminică seara, patru bărbaţi care au trecut graniţa dintre Siria şi Israel pentru plasa explozivi în apropiere Majdal Shams, un oraş situat într-o zonă din Podişul Golan ocupată de statul evreu, relatează Jerusalem Post în pagina electronică.

233 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană a ucis patru bărbaţi care încercau să plaseze explozivi lângă frontiera cu Siria

Armata israeliană a ucis patru bărbaţi care încercau să plaseze explozivi lângă frontiera cu Siria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse din cadrul IDF, patru bărbaţi au fost reperaţi în timp ce plasau dispozitivi explozivi în apropierea unui post abandonat din Majdal Shams. Ei au fost urmăriţi timp de câteva minute, după care IDF a ordonat lansarea unui atac aerian. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 21.30 (21.30, ora României).

"Nu va fi tolerată nicio încercare de a face rău sau de a încălca suveranitatea Israelului", a dat asigurări armata israeliană într-un comunicat.

"Vom continua să efectuăm misiuni de securitate de rutină în nord", a precizat sursa citată de Jerusalem Post, dând asigurări că "incidentul este local".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici