Armata rusă a distribuit alimente în regiunea Alep din Siria

Armata rusă a organizat o misiune umanitară în Siria, distribuind 450 de pachete cu alimente locuitorilor din regiunea Alep, a transmis Vladimir Savchenko, şeful centrului rus de reconciliere a conflictelor din Siria, relatează agenţia de presă Tass.

651 afișări
Imaginea articolului Armata rusă a distribuit alimente în regiunea Alep din Siria

Armata rusă a distribuit alimente în regiunea Alep din Siria

Reprezentanţii armatei ruse au transmis că se concentrează momentan pe a oferi asistenţă refugiaţilor care se întorc la casele lor şi celor care pleacă din zonele de conflict.

„În ultimele 24 de ore, armata rusă a condus o misiune umanitară în localitatea Tarfavi din provincia Alep, distribuind peste 450 de pachete cu alimente şi o tonă de pâini”, a transmis Savchenko.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici