Armata rusă a început antrenamentele cu drone iraniene, consideră SUA

Militari ruşi au început să se antreneze pe drone iraniene în contextul războiului din Ucraina, a declarat un oficial american pentru CNN.

1619 afișări
Imaginea articolului Armata rusă a început antrenamentele cu drone iraniene, consideră SUA

În iulie, Casa Albă a declarat că a adunat informaţii potrivit cărora oficiali ruşi au vizitat de cel puţin două ori un aerodrom din centrul Iranului pentru a examina dronele pe care dorea să le folosească.

Dronele au fost prezentate delegaţiei pe 8 iunie şi 5 iulie, potrivit imaginilor din satelit.

Acum, un oficial american a declarat că a început antrenamentul cu aceste arme.

"În ultimele câteva săptămâni, oficialii ruşi au efectuat antrenamente în Iran, ca parte a acordului pentru transferul de drone din Iran către Rusia", a declarat oficialul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici