Armata siriană a transmis că oraşul Alep a fost vizat de un atac aerian israelian

Armata siriană a interceptat mai multe rachete lansate de aeronave de vânătoare israeliene în cadrul unor raiduri aeriene care au vizat o zonă industrială din oraşul Alep, situat în nordul Siriei, relatează Reuters.

546 afișări
Imaginea articolului Armata siriană a transmis că oraşul Alep a fost vizat de un atac aerian israelian

Armata siriană a transmis că oraşul Alep a fost vizat de un atac aerian israelian

În urma atacului aerian au fost raportate mai multe explozii în apropierea aeroportului din Alep.

Reprezentanţii armatei israeliene au transmis că rachetele au provocat doar pagube materiale.

„Israelul a vizat mai multe poziţii în apropierea zonei industriale Sheikh Najar, mai multe rachete fiind interceptate şi doborâte”, se menţionează în comunicatul emis de armata siriană.

Israelul, care consideră Iranul ca fiind cea mai mare ameninţare în zonă, a lansat mai multe atacuri care au vizat trupele iraniene din Siria.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că Israelul a efectuat sute de atacuri aeriene în ultimii ani în Siria, care au vizat poziţiile iraniene şi membrii grupării Hezbollah.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici