Armata turcă a capturat-o pe una dintre soţiile lui al-Baghdadi

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat miercuri că trupele turce au capturat-o pe una dintre soţiile fostului lider al organizaţiei teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

1149 afișări
Imaginea articolului Armata turcă a capturat-o pe una dintre soţiile lui al-Baghdadi

Armata turcă a capturat-o pe una dintre soţiile lui al-Baghdadi

„Statele Unite au anunţat că Baghdadi s-a sinucis într-un tunel. Au început o adevărată campanie de comunicare în legătură cu acest lucru. Dar eu anunţ aici pentru prima dată că am capturat-o pe soţia lui şi nu am făcut zarvă ca ei. În mod similar, i-am capturat şi pe sora şi cumnatul său în Siria”, a declarat Erdogan în cadrul unui discurs susţinut la Universitatea din Ankara.

Liderul turc nu a dat detalii suplimentare în legătură cu capturarea soţiei lui Baghdadi.

Reţeaua teroristă Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria, Stat Islamic în Irak şi Levant, Daesh) a confirmat moartea liderului Abu Bakr al-Baghdadi, ucis într-o operaţiune militară americană efectuată în Siria.

Taguri:
turcia,
siria,
erdogan

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici