Armata ucraineană afirmă că a ucis 800 de soldaţi ruşi în ultima zi

Armata ucraineană a estimat joi că 800 de soldaţi ruşi au fost ucişi în ultima zi, majoritatea în luptele din estul regiunii Doneţk, transmite Reuters.

5930 afișări
Imaginea articolului Armata ucraineană afirmă că a ucis 800 de soldaţi ruşi în ultima zi

Armata ucraineană a anunţat că forţele ruse s-au concentrat pe o ofensivă în sectorul Bakhmut, iar atacurile sale în sectoarele Avdiivka şi Kupiansk nu au avut succes.

Potrivit sursei citate, peste 800 de soldaţi ruşi au fost ucişi, iar un avion, un elicopter şi trei tancuri au fost distruse în ultima zi.

De asemenea, armata ucraineană a raportat un număr nespecificat de victime civile ca urmare a atacurilor ruseşti aeriene asupra oraşului Bakhmut şi a altor două oraşe din regiunea Doneţk - Kostiantynivka şi Kurakhove.

În discursul său de miercuri, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că trupele ucrainene din afara Bakhmut au provocat numeroase pierderi adversarilor lor şi că Rusia îşi consolidează forţele în regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici