Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru ruşi: Trebuie să vă spun adevărul despre război

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat ruşilor prin intermediul unui mesaj video anunţându-i că vrea vrea să le spună adevărul despre războiul din Ucraina.

32316 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru ruşi: Trebuie să vă spun adevărul despre război

Sursa Foto- Facebook, Arnold Schwarzenegger

Celebrul actor susţine că ruşii l-au inspirat şi de aceea doreşte să le spună adevărul. Guvernul rus îi înşeală pe cetăţeni şi pe soldaţi, crede Schwarzenegger care mai spune „acesta nu este un război de apărare, este un război ilegal”.

În mesajul video publicat pe Twitter, Arnold Schwarzenegger s-a adresat şi soldaţilor ruşi. „Vieţile voastre, viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens, condamnat de întreaga lume”, a adăugat celebrul actor.

Schwarzenegger s-a născut în Austria şi a povestit că tatăl său a luptat la Leningrad în timpul celui de al Doilea Război Mondial. Ulterior, acesta şi-a petrecut viaţa luptându-se cu durerile fizice şi cu traumele psihice provocate de experienţa războiului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici