Atac armat în Australia. Cel puţin patru persoane au murit

Cel puţin patru persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui atac armat produs în oraşul australian Darwin, au anunţat autorităţile locale, menţionând că un suspect a fost arestat, conform The Guardian.

1378 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Australia. Cel puţin patru persoane au murit

Cel puţin patru persoane au murit în urma unui atac armat în Australia

Incidentul armat a avut loc marţi, în oraşul Darwin, situat în nordul Australiei, în jurul orei locale 18.00 (11.00, ora României).

Autorul atacului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost arestat la aproximativ o oră după producerea incidentului, au anunţat reprezentanţii poliţiei din Darwin. De asemenea, poliţiştii au anunţat că autorul a acţionat singur.

Conform declaraţiilor martorilor, atacatorul a intrat în Motelul Palms, situat în zona Woolner, şi a deschis focul în mai multe camere. Autorităţile au restricţionat accesul în centrul oraşului Darwin timp de o oră.

„În acest moment, avem patru persoane decedate şi mai multe persoane rănite”, a declarat Lee Morgan, reprezentant al poliţiei din Teritoriul de Nord.

Taguri:
australia,
atac,
armat

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici