ATAC ARMAT în Australia: Doi morţi şi doi răniţi, într-o luare de ostatici într-o fabrică din Sydney - FOTO, VIDEO

Un bărbat înarmat a pătruns, luni dimineaţă, într-o fabrică din Sydney, situat în statul australian New South Wales, unde a omorât o persoană şi a rănit alte două, după ce ar fi luat ostatici, relatează BBC News online.

1815 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Australia: Doi morţi şi doi răniţi, într-o luare de ostatici într-o fabrică din Sydney - FOTO, VIDEO

ATAC ARMAT în Australia: Trei răniţi, într-o luare de ostatici într-o fabrică din Sydney (Imagine: Twitter)

Aflat mai multe ore sub asediul forţelor de ordine care au înconjurat clădirea, bărbatul s-a sinucis, împuşcându-se mortal, la scurt timp după ce trei persoane ar fi ieşit din clădire. Nu se ştie dacă cele trei persoane au fost ţinute ostatice de atacator.

Iniţial, un purtător de cuvânt al poliţiei din New South Wales, citat de Reuters, a precizat că ar fi vorba de trei răniţi, fără a adăuga nimic despre vreun deces.

Poliţia din statul australian New South Wales, unde s-a înregistrat incidentul, declarase, în primele ore ale zilei de luni, că efectua o operaţiune "delicată" în suburbia industrială Ingleburn din sud-vestul oraşului Sydney.

Doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital şi sunt stabilizaţi, a precizat conducerea spitalului pentru BBC. Unul dintre bărbaţi a fost operat de urgenţă, în timp ce al doilea a suferit răni superficiale pe jumătatea inferioară a corpului.

Potrivit presei australiene, bărbatul ar fi avut asupra lui o puşcă automată.

Poliţia a încercuit timp de mai multe ore clădirea fabricii Inline National Signage, iar un bărbat a fost arestat de autorităţi pentru perturbarea operaţiunilor desfăşurate.

Autorităţile exclud ipoteza unui atac terorist. Potrivit presei locale, ar fi fost vorba despre o dispută familială, în care ar fi fost implicaţi patronii fabricii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici