Atac armat în centrul oraşului Seattle. Cel puţin un mort şi şapte răniţi

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite după ce un individ înarmat a deschis focul în centrul oraşului american Seattle, au anunţat joi autorităţile locale, relatează Associated Press.

3585 afișări
Imaginea articolului Atac armat în centrul oraşului Seattle. Cel puţin un mort şi şapte răniţi

Sursa: Profimedia Images

Şeful pompierilor din Seattle, Harold Scoggins, a declarat că autorităţile au început să primească apeluri miercuri în jurul orei 17.00 în legătură cu mai multe victime ale unui atac armat.

O persoană a fost găsită moartă într-o zonă intens tranzitată din centrul oraşului, iar alte cinci au fost duse la un spital din Seattle, a spus el.

Şeful poliţiei, Carmen Best, a spus că cel mai probabil este vorba despre un singur suspect care a fugit de la locul faptei şi pe care poliţia îl caută. Ea a spus că mai multe unităţi de poliţie, inclusiv omucideri şi trupe speciale se află la faţa locului.

Publicaţia Seattle Times a informat miercuri seară că poliţia a transmis că şapte persoane au fost tratate la un spital pentru rănile suferite în timpul atacului.

Susan Gregg, o purtătoare de cuvânt a clinicii Harborview Medical Center, a declarat că o femeie se află în stare critică, un bărbat este în stare gravă, iar alţi cinci bărbaţi se află în stare satisfăcătoare, cu răni la nivelul picioarelor, pieptului, feselor şi abdomenului.

Aceasta este al treilea atac din centrul oraşului Seattle care a avut loc în ultimele două zile. Poliţia a găsit marţi după-amiază un bărbat cu o plagă împuşcată într-un mall, care mai târziu a murit la spital.

De asemenea, poliţia a împuşcat o persoană într-o altă zonă din centrul oraşului Seattle, miercuri.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici