ATAC ARMAT în Marea Britanie: O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite, în apropierea unei şcoli | VIDEO

O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite în urma unui incident armat produs miercuri în oraşul britanic Birmingham, afirmă surse citate de postul Sky News.

679 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Marea Britanie: O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite,  în apropierea unei şcoli | VIDEO

ATAC ARMAT în Marea Britanie: O persoană a fost ucisă, iar alte două au fost rănite, în apropierea unei şcoli (Imagine: birminghammail.co.uk)

Atacul armat a avut loc în apropierea unei şcoli din zona Ladywood, Birmingham.

Un bărbat a fost ucis, iar alte două persoane, în vârstă de 20 şi de 19 ani, au fost rănite în atac.

Autorităţile încearcă să afle motivele atacului, dar nu au reuşit să aresteze niciun suspect.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici