Video ATAC armat în oraşul american Austin, soldat cu cel puţin un deces şi patru răniţi grav. Suspectul n-a fost încă identificat - FOTO, VIDEO

Cel puţin o persoană a decedat şi patru au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc duminică în zona centrală a oraşului Austin, capitala statului american Texas, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului postului de televiziune CNN.

7140 afișări

Surse oficiale au declarat că starea persoanelor internate este gravă, însă rănile suferite nu le pun viaţa în pericol.

Brian Manley, un oficial din cadrul poliţiei din Austin, a declarat că autorităţile încearcă să găsească suspectul şi nu exclud posibilitatea ca autorul atacului să fie chiar una dintre persoanele transportate la spital.

Oficialul a mai declarat că un al doilea incident a avut loc în zonă, şapte minute mai târziu, fără legătură cu primul incident.

Suspectul ar fi tras spre o altă persoană, însă a fost rapid dezarmat şi imobilizat de martorii la incident, fiind apoi transportat la un spital local pentru a fi tratat pentru leziunile suferite.

Cel puţin o persoană a decedat şi patru au fost rănite, într-un atac armat care a avut loc duminică în zona centrală a oraşului Austin, capitala statului american Texas, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului postului de televiziune CNN.

O femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani ar fi fost împuşcată mortal, iar mai multe au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri.

Poliţia a anunţat că a fost vorba de două incidente separate, nu este încă clar de câţi atacatori este vorba şi nici dacă au fost prinşi, relatează The Associated Press.

Autorităţile îndeamnă locuitorii oraşului să evite zona în care au avut loc cele două incidente.

Trei răniţi, două femei şi un bărbat, au fost transportaţi la Centrul Medical Universitar Brackenridge, iar un alt bărbat a refuzat să fie tratat, informează autorităţile medicale, care nu au oferit detalii despre starea răniţilor.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici