ATAC ARMAT în Statele Unite: Un pompier a fost ucis şi alte trei persoane au fost rănite

Un pompier care lua parte la o urgenţă medicală a fost ucis şi alte trei persoane au fost rănite în urma unui atac armat care s-a produs joi în statul american Wisconsin, au anunţat autorităţile, relatează Associated Press.

174 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Statele Unite: Un pompier a fost ucis şi alte trei persoane au fost rănite

ATAC ARMAT în Statele Unite: Un pompier a fost ucis şi alte trei persoane au fost rănite

Atacul a avut loc după ce mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au intervenit la o urgenţă medicală miercuri, în jurul orei locale 5:30, în centrul oraşului Appleton.

Ofiţerul de poliţie din Appleton, Meghan Cash, a declarat că nu există o ameninţare la adresa comunităţii în urma acestui incident, dar nu a precizat dacă cineva se află în custodie.

Pompierul lucra de 14 ani în Departamentul de Pompieri din Appleton.

Appleton se află la aproximativ 200 de km nord de cel mai mare oraş din statul Wisconsin, Milwaukee.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici