ATAC armat în SUA. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, la un azil de bătrâni / Autorul a fost reţinut

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un incident armat produs luni la un azil de bătrâni situat la periferia oraşului Los Angeles, în statul american California, anunţă autorităţile, precizând că presupusul autor al atacului a fost reţinut.

514 afișări
Imaginea articolului ATAC armat în SUA. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, la un azil de bătrâni / Autorul a fost reţinut

ATAC armat în SUA. Cel puţin trei răniţi la un azil de bătrâni / Autorul a fost reţinut

Atacul armat a avut loc imediat după ce pompierii au fost solicitaţi la un imobil de 11 etaje situat în zona Long Beach, la periferia sudică a oraşului Los Angeles, informează CNBC.

Trei persoane, inclusiv doi pompieri, au fost răniţi. Unul dintre pompierii răniţi era în stare critică şi a decedat la spital.

Jake Heflin, purtătorul de cuvânt al Pompierilor din Long Beach, a declarat că echipele de intervenţie au fost vizate de focuri de armă în timp ce încercau să stingă un mic incendiu provocat de o scurgere de gaz.

Sergentul de poliţie Brad Johnson a declarat că presupusul autor al atacului armat, un locatar al azilului de bătrâni care funcţionează în clădire, a fost reţinut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici