Atac armat în SUA. Trei morţi şi doi răniţi, după ce o persoană a deschis focul într-un magazin de arme

Trei persoane au fost ucise şi două au fost rănite într-un magazin de arme din Louisiana, SUA.

1269 afișări
Imaginea articolului Atac armat în SUA. Trei morţi şi doi răniţi, după ce o persoană a deschis focul într-un magazin de arme

Împuşcături în SUA. Trei persoane au fost ucise şi două au fost rănite

Incidentul s-a produs sâmbătă, într-un magazin de arme din statul Louisiana, la doar câţiva kilometri nord-vest de New Orleans, conform CNN.

O persoană a împuşcat doi oameni în magazinul de arme, potrivit şeriful din Jefferson Parish Louisiana, Joseph Lopinto. Ambele victime au fost declarate moarte la faţa locului.

Apoi, suspectul a rănit alte două persoane prin împuşcare, în afara magazinului de arme, a spus şeriful.

Conform unui comunicat de presă al şerifului, a treia persoană ucisă este tocmai atacatorul.

Motivele atacului nu au fost, deocamdată, comunicate.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
împuşcături,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici