Atac armat într-o şcoală din SUA: Un elev este în stare gravă

  • Un incident armat a avut loc într-un liceu din Statele Unite
  • Un elev este în stare gravă după ce a fost împuşcat într-un liceu din statul Arkansas
  • Autorul atacului a fost reţinut de autorităţi
345 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o şcoală din SUA: Un elev este în stare gravă

Atac armat într-o şcoală din SUA: Un elev este în stare gravă

Un elev este în stare gravă în urma unui incident armat produs luni într-un liceu din statul american Arkansas, afirmă surse citate de presa americană.

Incidentul armat a avut loc în Liceul "Watson Chapel Junior", situat în orăşelul Pine Bluff din statul Arkansas.

Un elev este în stare critică în urma atacului, iar presupusul autor al incidentului armat, tot elev, a fost imobilizat de autorităţi şi reţinut, informează site-ul Arkansasonline.com.

"Este vorba de un incident izolat", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei, David DeFoor.

"Toţi elevii au fost evacuaţi şi sunt în siguranţă. Părinţii elevului rănit în incident au fost înştiinţaţi", a comunicat conducerea Liceului "Watson Chapel Junior".

Incidentul armat a avut loc în prima zi a reluării cursurilor cu prezenţă în clase în orăşelul Pine Bluff din Arkansas, informează publicaţia The Hill.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului armat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici