Atac armat într-un bar din Kansas. Patru persoane au fost împuşcate mortal, iar alte cinci rănite

Patru persoane au fost ucise în urma unui atac armat care a avut loc duminică dimineaţă într-un bar din Kansas, a anunţat pe Twitter Departamentul de Poliţie din Kansas City, potrivit CNN.

722 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un bar din Kansas. Patru persoane au fost împuşcate mortal, iar alte cinci rănite

Atac armat într-un bar din Kansas. Bilanţ: 4 morţi

În total, nouă persoane au fost împuşcate după ce un suspect a intrat într-un bar şi a început să tragă, a confirmat poliţia americană pentru postul CNN.

Suspectul nu a fost încă reţinut, a transmis poliţia. „Încă nu avem o descriere suficient de bună pentru a pune la dispoziţie informaţii despre suspect sau suspecţi, nici măcar nu ştim câţi au fost”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Thomas Tomasic.

"Poliţia a primit un apel cu privire la un atac armat la barul Tequila KC la ora locală 1:27 am", a declarat Tomasic.

În urma atacului patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite.

"Ofiţerii au găsit patru oameni morţi în interiorul barului. Alte cinci persoane au fost transportate la spitalele din zonă, toate în stare stabilă", a adăugat Tomasic.

Taguri:
sua,
kansas,
atac

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici