Atac armat la o petrecere de Halloween. Trei persoane, împuşcate mortal într-o locuinţă din Long Beach, California

Trei persoane au fost ucise şi alte nouă rănite în urma unor împuşcături care au avut loc marţi seară într-o locuinţă din Long Beach, California, a informat serviciul local de pompieri, potrivit Reuters.

1026 afișări
Imaginea articolului Atac armat la o petrecere de Halloween. Trei persoane, împuşcate mortal într-o locuinţă din Long Beach, California

Atac armat la o petrecere de Halloween. Trei persoane, împuşcate mortal într-o locuinţă din Long Beach, California

Serviciul de urgenţă din California a confirmat trei decese în urma împuşcăturilor care au avut loc în locuinţa din Long Beach.

De asemenea, nouă pacienţi au fost transportaţi la spitale din zonă.

Departamentul de pompieri Long Beach a anunţat că oficialii au fost chemaţi la domiciliu în jurul orei locale 10:44 pm şi au dat peste ceea ce autorităţile au descris ca fiind un incident cu victime multiple.

 

 

Purtătorul de cuvânt al pompierilor din Long Beach, Jake Heflin, a declarat că pompierii au ajuns la domiciliu la o „scenă, în mod evident, plină de haos. Au fost 12 pacienţi implicaţi în acest incident".

Puţine alte detalii au fost disponibile imediat şi nu este clar dacă atacatorul se află încă în libertate.

Împuşcăturile s-au produs la o casă de pe strada 7, lângă Temple Avenue. Unii martori de la faţa locului au spus că totul s-ar fi putut petrece la o petrecere de Halloween care avea loc în casă atunci când s-au declanşat focurile de armă.

Unii locuitori au spus că s-au auzit până la 20 de focuri de armă.

Taguri:
california,
crime,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici