Atac armat pe şantierul naval de la Pearl Harbor: Un militar a împuşcat mortal două persoane, după care s-a sinucis

Un membru al Forţelor navale americane a împuşcat mortal doi angajaţi civili ai Departamentului Apărării, după care s-a sinucis, în cursul unui incident care a avut loc miercuri la Şantierul Naval Pearl Harbor, informează agenţia The Associated Press.

2896 afișări
Imaginea articolului Atac armat pe şantierul naval de la Pearl Harbor: Un militar a împuşcat mortal două persoane, după care s-a sinucis

Atac armat pe şantierul naval de la Pearl Harbor: Un militar a împuşcat mortal două persoane, după care s-a sinucis

Autorităţile militare nu au comunicat nicio informaţie despre presupusul motiv care l-a împins pe atacator să comită această faptă.

O a treia victimă a atacului este în stare stabilă la spital.

Guvernatorul statului Hawaii, David Ige, a declarat că Administraţia de la Casa Albă a oferit asistenţă federală.

Baza militară comună Pearl Harbor-Hickam a fost închisă pentru câteva ore în urma incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac armat,
militar

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici