Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din centrul Moscovei: Un agent FSB a fost ucis. Agresorul, neutralizat - VIDEO

Un agent FSB a fost ucis, iar alte cinci persoane au fost rănite, în urma atacului armat produs joi după-amiază în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei. Autorul atacului armat a fost neutralizat, a anunţat joi seară Serviciul Federal rus de Securitate (FSB), relatează TASS.

3671 afișări
Imaginea articolului Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din centrul Moscovei: Un agent FSB a fost ucis. Agresorul, neutralizat - VIDEO

Atac armat produs în apropierea sediului FSB, în Moscova: cel puţin 3 morţi

UPDATE ORA 19:20 „Un agent FSB a fost ucis în schimbul de focuri produs în zona Lubianska din Moscova", a transmis FSB.

Alte cinci persoane, inclusiv doi agenţi FSB, au fost rănite în atac. Starea celor doi agenţi FSB este critică, a comunicat Ministerul rus al Sănătăţii.

Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse FSB, în Moscova: cel puţin 3 morţi

"Un individ înarmat a deschis focul pe strada Bolşaia Lubianka. Mai multe persoane au fost rănite", a transmis FSB.

"Atacatorul a fost eliminat, urmează să îi stabilim identitatea", a precizat FSB.

Indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov sau Saiga au deschis focul în apropierea sediului FSB, în zona Bolşaia Lubianka din Moscova, informează agenţia de presă Sputnik şi cotidianul Izvestia.

Agenţi ai serviciilor de securitate ruse au ripostat la atac. Atacul armat a fost precedat de o explozie, au declarat martori citaţi de agenţia Sputnik.

Agenţi ai serviciilor de securitate ruse au ripostat la atac.

Schimburile de focuri au fost precedate de o explozie, au declarat martori citaţi de agenţia Sputnik.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, trei persoane au murit în schimburile de focuri. În acest moment, incidentul armat pare să se fi încheiat.

La faţa locului au fost mobilizaţi sute de agenţi ai serviciilor de securitate ruse, inclusiv membri ai Centrului pentru Operaţiuni Speciale şi ai Unităţii Speciale de Reacţie Rapidă.

Vladimir Putin a fost informat imediat despre atacul armat comis la sediul FSB

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a fost informat imediat despre atacul armat produs joi după-amiază la sediul Serviciului Federal de Securitate (FSB), informează agenţia de presă Tass.

"Sigur că preşedintele Vladimir Putin a fost informat", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici