FOTO Atac cu bombă în Afghanistan. Trei persoane, printre care şi un fost prezentator de televiziune, au fost ucise

  • O bombă a fost ataşată de maşina unui fost prezentator de televiziune
  • Victima se afla în maşină împreună cu alţi doi colegi, în momentul în care bomba a fost detonată
  • Atacul nu a fost revendicate de nicio grupare până acum
619 afișări
Imaginea articolului FOTO Atac cu bombă în Afghanistan. Trei persoane, printre care şi un fost prezentator de televiziune, au fost ucise

Trei personane şi-au pierdut viaţa în Afghanistan, după ce o bombă a fost ataşată de maşina în care aceştia se aflau.

Este vorba despre un fost prezentator de televiziune, care se angajase recent la Banca Centrală din Afghanistan. Acesta se afla în vehicul, împreună cu doi colegi, în momentul în care bomba a fost detonată.

Atacul nu a fost revendicat de nicio grupare până în acest moment. Cazurile de violenţă au crescut din ultima perioadă în Afghanistan.

Îţi reamintesc faptul că spătămâna trecută, 24 de personane au fost ucise, în timpul unei lansări de carte.

„Eram aici în momentul exploziei. Am auzit că un fost jurnalist, Siawash, a murit împreună cu alţi doi”, povesteşte Abdul Bashir, martor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici