Atac în centrul Bagdadului: Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un perimetru ultrasecurizat - VIDEO

Două rachete au fost lansate, sâmbătă după-amiază, spre o bază militară americană situată în Zona Verde din Bagdad, un perimetru ultrasecurizat, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate irakiene.

36358 afișări
Imaginea articolului Atac în centrul Bagdadului: Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un perimetru ultrasecurizat - VIDEO

Atac în centrul Bagdadului: Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un perimetru ultrasecurizat

Rachetele au căzut în incinta bazei militare, dar nu au fost semnalate daune semnificative ori victime, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Atacul intervine în contextul tensiunilor dintre Statele Unite şi Iran, după asasinarea de către armata americană a unui comandant militar iranian în Bagdad.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irak,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici