ATAC în China: Cel puţin şapte copii au fost ucişi, iar alţi aproape 20 au fost răniţi prin înjunghiere

Cel puţin şapte copii au fost ucişi, iar alţi aproape 20 au fost răniţi prin înjunghiere în urma unui atac produs în China, anunţă autorităţile chineze.

6666 afișări
Imaginea articolului ATAC în China: Cel puţin şapte copii au fost ucişi, iar alţi aproape 20 au fost răniţi prin înjunghiere

ATAC în China: Cel puţin şapte copii au fost ucişi, , iar alţi aproape 20 au fost răniţi

Atacul a avut loc vineri după-amiază, în apropierea unei şcoli generale din provincia chineză Shaanxi.

"Un individ a atacat grupuri de elevi care plecau din Şcoala numărul 3, situată în localitatea Mizhi, în provincia Shaanxi. Suspectul a fost arestat", au comunicat autorităţile regionale, citate de publicaţia China Daily.

Conform presei, şapte elevi au fost ucişi, iar alţi 19 au fost răniţi în atac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici