ATAC TERORIST la Muntele Templului din Ierusalim. Doi poliţişti israelieni au decedat/ Rugăciunile de vineri, anulate pentru prima dată în ultimii 17 ani, zona fiind securizată, iar turiştii evacuaţi

Doi poliţişti israelieni au murit în urma unui unui atac terorist ce a avut loc vineri dimineaţă la Muntele Templului, informează BBC News. Doi dintre cei trei bărbaţi ce au fost răniţi se aflau în stare critică, câteva ore mai târziu autorităţile anunţând decesul acestora.

10037 afișări
Imaginea articolului ATAC TERORIST la Muntele Templului din Ierusalim. Doi poliţişti israelieni au decedat/ Rugăciunile de vineri, anulate pentru prima dată în ultimii 17 ani, zona fiind securizată, iar turiştii evacuaţi

Doi poliţişti israelieni au decedat în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim/ Rugăciunile de vineri, anulate din cauza unui atac terorist

Potrivit primelor informaţii, trei terorişti au deschis focul asupra unui grup de poliţişti lângă intrarea în Templul Muntelui, la Poarta Leilor.

Forţele de ordine din zonă au reuşit să răspundă rapid, iar cei trei terorişti au fost neutralizaţi.

Atacatorii, arabi israelieni, au fost ucişi de poliţie. Doi dintre aceştia erau iordanieni. Conform poliţiei, cei trei atacatori aveau vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani şi proveneau din oraşul Umm al-Fahm, din nordul Israelului.

Aceştia nu avuseseră condamnări precedente.

Poliţia israeliană a anunţat că rugăciunile de vineri de la Muntele Templului vor fi anulate pentru prima dată în ultimii 17 ani, zona fiind securizată, iar turiştii evacuaţi, în urma unui atac terorist asupra unuia dintre cele mai importante locuri religioase din Vechiul Oraş al Ierusalimului.

De la sfârşitul anului 2015 au existat mai multe atacuri armate, cu cuţite sau cu vehicule, în Israel, întreprinse în mod predominant de către palestinieni sau arabi israelieni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici