Atacul din Mexic. Un copil de 13 ani a mers 6 ore pe jos să caute ajutor după ce şi-a văzut mama murind împuşcată

Apar detalii tulburătoare în cazul atacului armat de marţi, soldat cu nouă morţi, inclusiv şase copii, la graniţa Statelor Unite cu Mexicul. Un copil de 13 ani a mers aproape 6 ore să caute ajutor după ce mama lui a fost împuşcată, relatează CNN.

6805 afișări
Imaginea articolului Atacul din Mexic. Un copil de 13 ani a mers 6 ore pe jos să caute ajutor după ce şi-a văzut mama murind împuşcată

Un copil de 13 ani a mers 6 ore pe jos să caute ajutor după ce şi-a văzut mama murind împuşcată

Şase copii şi trei femei au murit în atacul armat care a avut loc în nordul Mexicului şi care a vizat o familie asociată cu o comunitate de mormoni, relatează CNN.

Devin Blake Langford, în vârstă de 13 ani, şi-a ascuns rudele rănite în nişte boscheţi, le-a acoperit cu crengi, iar apoi a plecat să caute ajutor, a povestit pe contul de Facebook o rudă a copilului. Mama băiatului, Dawna Ray Langford, conducea una dintre cele trei maşini care au fost prinse într-o ambuscadă, după cum suspectează poliţia. Cei nouă au murit după ce atacatorii, care se aflau într-un vehicul, au deschis focul asupra unui grup în care se aflau trei femei şi 14 copii.

Cele 3 mame conduceau trei maşini în care se aflau cei 14 copii. Alţi şase copii au fost de asemenea răniţi. Victimele deţineau atât cetăţenie mexicană, cât şi americană şi au fost ucise accidental în timpul unei confruntări între două bande criminale. Maşinile acestora cel mai probabil au fost condundate, cred investigatorii. După ce şi-a văzut mama şi 2 fraţi murind Devin a mers pe jos 6 ore peste 22 de km până în localitatea La Mora şi a povestit prin ce a trecut.

Unchii băiatului s-au înarmat şi au plecat în ajutorul celorlalţi copii, răniţi, dar în viaţă. 5 din cei 6 copii răniţi au fost transportaţi la un spital local, apoi în SUA. Al şaselea, sora de 9 ani a lui Devin, nu a mai fost găsită în locul unde a fost lăsată de fratele ei, exitând suspiciunea că şi ea a plecat după ajutor. Copila a fost descoperită după 2 ore de căutări. Victimele fac parte dintr-o comunitate de 3000 de mormoni care trăiesc în Mexic iar cazul a impresionat opinia publică din SUA.

Sursă foto: Facebook


 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici