VIDEO  Atacul-surpriză vine de la râu: raidul din zori al soldaţilor ucraineni împotriva bazei ruseşti de la Novaia Kahovka a făcut 12 morţi

În noaptea de 23 spre 24 ianuarie, un grup special al Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, cu participarea Forţelor Armate, a efectuat un raid împotriva bazei ruse din zona Novaia Kahovka.

4245 afișări
Imaginea articolului Atacul-surpriză vine de la râu: raidul din zori al soldaţilor ucraineni împotriva bazei ruseşti de la Novaia Kahovka a făcut 12 morţi

Atacul-surpriză vine de la râu: raidul din zori al soldaţilor ucraineni împotriva bazei ruseşti de la Novaia Kahovka a făcut 12 morţi

A fost atac neaşteptat: soldaţii de la Kiev au lovit „din spate”, urcând râul Nipro în timpul nopţii şi asediind poziţia inamice cu lansator de grenade şi focuri semi-automate.

După cum se poate observa în videoclip, atacul a fost coordonat şi cu forţele terestre, care au contribuit la încheierea cu succes a misiunii.

Potrivit părţii ucrainene, 12 militari din Moscova au fost ucişi, iar un transportor blindat 82A a fost distrus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici