Atacuri cu arme de foc şi luare de ostatici în capitala Bangladeshului. În zonă sunt misiuni diplomatice - VIDEO

Indivizi înarmaţi au deschis focul cu arme automate şi au luat ostatici într-un restaurant situat într-o zonă în care sunt misiuni diplomatice, în capitala Bangladeshului, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

1226 afișări
Imaginea articolului Atacuri cu arme de foc şi luare de ostatici în capitala Bangladeshului. În zonă sunt misiuni diplomatice - VIDEO

Atacuri cu arme de foc şi luare de ostatici în capitala Bangladeshului. În zonă sunt misiuni diplomatice (Imagine: chatter.lk)

Conform presei locale, zece indivizi înarmaţi au luat ostatici în Restaurantul "Holey Artisan Bakery", situat în cartierul Gulshan din Dhaka.

Nu este clar dacă atacatorii fac parte din vreo grupare teroristă.

Sute de poliţişti şi militari au fost trimişi la locul incidentului.

Martori au anunţat că au avut loc explozii şi există schimburi de focuri.

Potrivit Al Jazeera, un poliţist a fost ucis în schimbul de focuri, iar alţi doi au fost răniţi.

Cel puţin 20 de civili, majoritatea străini, sunt ţinuţi ostatici.

"Încercăm să rezolvăm această situaţie în mod paşnic. Îndemn pe toată lumea să rămână calmă, să nu intre în panică", a declarat Benazir Ahmed, şeful Forţei de reacţie rapidă a poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici