ATENTAT cu maşină-capcană în Bagdad: Cel puţin 11 morţi. Este al treilea, în ultimele patru zile

Cel puţin 11 persoane au murit şi circa 40 au fost rănite, într-un atac cu maşină-capcană care a avut loc într-un cartier predominant şiiţ, din estul capitalei irakiene Bagdad, relatează Le Figaro, citând surse medicale şi din securitate.

267 afișări
Imaginea articolului ATENTAT cu maşină-capcană în Bagdad: Cel puţin 11 morţi. Este al treilea, în ultimele patru zile

ATENTAT cu maşină-capcană în Bagdad: Cel puţin 11 morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Atacul cu maşină-capcană a vizat o zonă comercială din Bagdad, în apropierea unui cinematograf din cartierul Al Djadida.

Nicio grupare nu a revendicat atacul momentan, dar reţeaua Stat Islamic lansează frecvent atacuri ce vizează zone locuite de şiiţi.

Este al treilea atac de acest tip din ultimele patru zile din capitala irakiană.

Reţeaua sunnită Stat Islamic a revendicat cele două atacuri din weekend.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici