ATENTAT sinucigaş într-o zonă din Kabul în care locuiesc străini

Un atentat sinucigaş a avut loc miercuri seară într-o zonă din Kabul în care locuiesc numeroşi străini, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de AFP.

156 afișări
Imaginea articolului ATENTAT sinucigaş într-o zonă din Kabul în care locuiesc străini

ATENTAT sinucigaş într-o zonă din Kabul în care locuiesc străini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O explozie a avut loc în cartierul Green Village", a declarat Hashmat Stanikzai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din capitala Afganistanului.

Atentatul sinucigaş cu vehicul-capcană a fost comis în apropierea unui complex rezidenţial în care sunt mulţi străini. Imediat după atentat, în zonă au fost auzite focuri de armă.

"Primul terorist s-a aruncat în aer la intrarea în cartierul Green Village, iar alţi trei au vrut să pătrundă în zona rezidenţială, dar au fost opriţi. Patru terorişti au fost ucişi în acest atac. Din fericire, nu există alte victime", a declarat Ayub Salangi, adjunctul ministrului afgan de Interne.

Atentatul a fost revendicat de insurgenţii talibani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici