Atenţionare de călătorie MAE. Luni va fi grevă generală în Italia

  • Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care se află sau urmează să ajungă în Italia.
  • Luni, statul italian va fi afectat de o grevă generală.
6163 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie MAE. Luni va fi grevă generală în Italia

Ministerul Afacerilor Externe din România informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, luni, mai multe organizaţii sindicale vor organiza o grevă generală. Protestul va ţine 24 de ore şi va afecta serviciile publice şi private din domeniul transporturilor, activitatea mai multor instituţii publice, şcoli şi administraţia de stat.

„Sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim şi al transportului local. În ceea ce priveşte transportul regional şi local, sunt asigurate serviciile esenţiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00. De asemenea, în principalele oraşe italiene sunt anunţate manifestaţii”, anunţă MAE.

Pentru mai multe informaţii cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii şi Transporturilor, ale administraţiilor publice implicate şi ale companiilor de transport cu care intenţionează să se deplaseze.

Cetăţenii români pot solicita şi asistenţă consulară, precizează instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici