Aterizarea unui avion de pasageri la Tel Aviv, întârziată din cauza atacurilor cu rachete

Un avion al companiei Air Canada care venea de la Toronto a fost nevoit să efectueze manevre de aşteptare în apropierea aeroportului din Tel Aviv, în contextul unor atacuri cu rachetă semnalate în această zonă, anunţă surse oficiale citate de AFP.

278 afișări
Imaginea articolului Aterizarea unui avion de pasageri la Tel Aviv, întârziată din cauza atacurilor cu rachete

Aterizarea unui avion de pasageri la Tel Aviv, întârziată din cauza atacurilor cu rachete

"Cu opt kilometri înainte de aterizarea pe Aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv, piloţii Cursei AC84 venind de la Toronto au primit ordinul de a efectua manevre într-un circuit de aşteptare", a declarat Isabelle Arthur, un purtător de cuvânt al Air Canada.

"Măsura a avut rolul de a permite securizarea perimetrului din jurul aeroportului", a precizat oficialul Air Canada.

Mai multe rachete lansate de militanţi Hamas din Fâşia Gaza au căzut vineri în jurul Aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv. Atacurile au fost revendicate de Brigăzile Ezzedin al-Qassam, aripa militară a mişcării teroriste Hamas.

Armata israeliană a anunţat că două rachete au fost interceptate în zona oraşului Tel Aviv.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici