AU UCIS-O şi au mers mai departe! Femeie invalidă, lovită de TREI maşini şi lăsată să moară pe şosea - VIDEO

O femeie care se deplasa într-un scaun cu rotile a murit după ce a fost lovită de trei maşini ai căror şoferi nu au oprit pentru a-i acorda primul ajutor.

9301 afișări
Imaginea articolului AU UCIS-O şi au mers mai departe! Femeie invalidă, lovită de TREI maşini şi lăsată să moară pe şosea - VIDEO

Au ucis-o şi au mers mai departe! Femeie invalidă, lovită de TREI maşini şi lăsată să moară pe şosea

Edith McFarland, în vârstă de 58 de ani, încerca să traverseze strada când a fost lovită de o maşină de teren şi aruncată din scaunul cu rotile. Şoferul maşinii nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor, iar femeia a fost lovită de alte două maşini, scrie dailymail.co.uk.

Femeia din Delaware a murit pe acelaşi drum pe care a fost lovită în urmă cu 20 de ani, când şi-a pierdut un picior.

"A fost aruncată din scaunul cu rotile pe banda laterală a drumului, apoi lovită de alte două vehicule", a declarat Paul Shavack, un reprezentant al poliţiei.

Când a fost lovită de maşini, femeia se întorcea de la cumpărături. Edith McFarland se mutase în oraş în urmă cu trei luni, alături de fiul ei şi de cei doi nepoţi.

"A fost un accident, dar nu pleci pur şi simplu de lângă persoana lovită", a declarat Jeremy, fiul femeii.

"Au ucis-o şi au mers mai departe! Mă rog ca cei care au făcut asta să aibă conştiinţa atât de încărcată încât să se predea şi să se facă dreptate familiei", a declarat vecina femeii.

Poliţia nu are o descriere a maşinilor care au lovit-o pe femeie, însă audiază în continuare martori ai accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici