Au vândut acţiuni de un milion de dolari după ce Donald Trump a anunţat că a luat tratamentul Regeneron anti-COVID

  • Doi directori de la firma farmaceutică americană Regeneron au vândut acţiuni de 1 milion de dolari
  • Casa Albă a dezvăluit că Donald Trump primise medicamentul companiei
  • Joseph Goldstein, care se află în consiliul de administraţie al companiei, şi Marion McCourt, SVP şi şef comercial, au exercitat opţiuni pe acţiuni
1407 afișări
Imaginea articolului Au vândut acţiuni de un milion de dolari după ce Donald Trump a anunţat că a luat tratamentul Regeneron anti-COVID

Au vîndut acţiuni de un milion de dolari după ce Donald Trump a anunţat că a luat tratamentul Regeneron anti-COVID

Doi directori de la firma farmaceutică americană Regeneron au vândut acţiuni de 1 milion de dolari în prima zi de tranzacţionare după ce Casa Albă a dezvăluit că Donald Trump primise medicamentul companiei, iar preşedintele a vorbit laudativ despre tratament.

Joseph Goldstein, care se află în consiliul de administraţie al companiei, şi Marion McCourt, SVP şi şef comercial, au au vândut în total 10.200 acţiuni pentru un profit net de peste 1 milion de dolari.

Conform înregistrărilor, vânzarea a făcut aproximativ 740.000 de dolari pentru Goldstein şi 260.000 de dolari pentru McCourt.

Luni, când s-au deschis pieţele, preţurile acţiunilor Regeneron au crescut de la 564 dolari la peste 600 dolari pe acţiune, iar acţiunile Goldstein şi McCourt au fost vândute.

Un purtător de cuvânt al Regeneron a spus că vânzările de acţiuni realizate de executivi au fost planificate în prealabil şi au fost realizate printr-un mecanism care a fost conceput pentru a evita acuzaţiile de tranzacţii privilegiate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici