Australia va fi lovită de o furtună puternică ce se întâlneşte odată la 10 ani

  • O furtună ce se întâlneşte odată la 10 ani este de aşteptat să lovească întreaga coastă de V a Australiei.
  • Furtuna se va manifesta cel mai intens în zilele de duminică şi de luni
  • Institutul de meteorologie din Bureau spune că furtuna este o combinaţie între Ciclonul Mangga şi o front atmosferic rece, un fenomenm sever neobişnuit.
1986 afișări
Imaginea articolului Australia va fi lovită de o furtună puternică ce se întâlneşte odată la 10 ani

Austalia va fi lovită de o furtună puternică ce se întâlneşte odată la 10 ani

Locuitorii de pe coastra de V a Australiei au fost avertizaţi de aproprierea unei furtuni periculoase. Departamentul de Servici de Urgenţă din zona de Vest a transmis oamenilor că ar trebui să îşi securizeze casele şi proprietăţile.

În genral furtunile vin din sud-vest, dar acesta va veni din nord-vest deci va fi un test pentru clădiri, adăposturi şi toate obiectele nesecurizate. Rugăm oamenii să îşi pregătescă proprietăţile.

O furtună similară a avut loc în 2012 şi a dus la peste 600 de cereri de ajutor şi o pană de curent ce a afectat peste 170.000 de locuinţe. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici